close
Monday - Friday
10h - 21h (Četrtek - zaprto)
Saturday
11h - 04.00h
Sunday
11h - 18.00h
 
Tel: (02) 845 22 45
E-pošta: gostiscegolob@gmail.com
 

Bistriški vintgar

 Le 6 km oddaljen od nas, vas bo očaral s svojimi naravnimi posebnostmi. Videli boste 13metrski slap Šum, šli mimo poznoantične utrdbe iz 4. stoletja, kjer si lahko ogledate bronasti kipec Apolona, obšli mnoge mline in žage ter videli znamenito Maroltovo jelko, z obsegom debla 605 cm. Pot je raznolika in zanimiva, vsekakor vredna ogleda.

 

Botanični vrt TAL 2000

je  zasebni botanični vrt. V vrtu je na ogled največja zbirka rastočih (samoniklih) vodnih in obvodnih rastlin v Sloveniji. Na ogled je še zbirka strupenih rastlin, manjša zbirka mineralov.

Več

Ptujska gora

ki je ena izmed najbolj znanih romarskih poti v Sloveniji leži le 12 km od nas. Ponujajo se vam čudoviti razgledi na vse strani. Znamenitost Ptujske gore je gotska cerkev, ki je vidna že od daleč.

(več)

 

Črno jezero

 leži na gozdnatem slemenu med Tremi Kralji in Osankarico na Pohorju na nadmorski višini 1197 m. Je umetno zajezeno, ker so se pa na dno jezera nalagali organski odpadki ,izgleda kot da je polno črnila, čeprav je voda čista. Črno jezero je priljubljena pohodniška točka, do njega lahko pridete tudi s kolesom, od koder lahko nadaljujete do Osankarice in naprej po Pohorju.

GAJ

olimpijsko strelišče

Strelski center Gaj je s 15 ha ograjene površine, sedmimi strelišči, funkcionalnim objektom z restavracijo, kapacitete 800 sedežev, in športno trgovino eden izmed najsodobnejših
strelskih centrov v Evropi.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to dFlip 3D Flipbook Wordpress Help documentation.

© 2020 Simona GOLOB s.p. Vse pravice pridržane.